Dit zorgt er voor dat de default main-menu (die van Divi is) niet zichtbaar wordt.

Zie jij je waarde wel?

Daar sta je. Je geeft alles. Je deelt je kennis, je ervaring.
Je ziet de talenten en de schoonheid van anderen.
Maar hoe zit dat met jezelf?
Zie jij je eigen waarde wel?

Veel vrouwen doen dat niet. Of niet in voldoende mate.
En om eerlijk te zijn, ik loop hier zelf ook soms tegenaan.

Het blijft dan een uitdaging om in verbinding te blijven met mezelf.
En echt te gaan staan voor wie ik ben en wat ik te brengen heb.
De waarde ervan in te zien. En die ook te claimen.

In mijn coachingspraktijk en bij de Masterclasses die ik geef zie ik dat veel vrouwen hier mee worstelen. En dat het zo nuttig en leerzaam is om hier mee aan de slag te gaan.
Tools te leren, inzichten te krijgen zodat je kunt groeien. Niet alleen je waarde inziet, maar er ook voor durft te gaan staan.

Want in iedere vrouw zit een ruwe diamant. Die mag schitteren.
Durf jij te stralen?

Je waarde ontdekken.
Soms is het nodig dat iemand je een spiegel voor houdt. Op een positieve manier. Omdat je het zelf niet meer ziet door je blinde vlekken. Er gewoon even geen oog voor hebt.

Tijdens coaching of een Masterclass gebeurt dat wel. En dat is zo mooi om te zien.
Zoals afgelopen vrijdag tijdens de Masterclass “Wat te doen tot aan je Pensioen?” Ik gaf deze op aanvraag aan een groep prachtige vrouwen. Ik zag ze groeien en opbloeien. Er werden persoonlijke verhalen gedeeld. Er werden knopen doorgehakt, doelen geformuleerd. Ze gingen naar huis vol inspiratie, met nieuwe inzichten en handige tools voor het maken van keuzes vanuit verbinding met zichzelf.

Ken jij ook een groep vrouwen waar dit thema speelt? En wil je graag een inspirerende dag(deel) samen beleven? Misschien is mijn Masterclass dan iets voor jou. Stuur mij een mail op marlys@marlysstradmeijer.nl voor meer informatie.

Marlys Stradmeijer

Ik zie het leven als een grote speeltuin vol mogelijkheden. Veel mensen zien die speeltuin even niet meer. Ik help mensen achter hun zielsbestemming en missie te komen. Het is mijn talent dat ik mensen snel bij hun kern breng. Mijn opleidingen, ervaring en hoe ik zelf in het leven sta komen mij daarbij heel goed van pas…