Dit zorgt er voor dat de default main-menu (die van Divi is) niet zichtbaar wordt.

De roep van je ziel

Het was volle maan. Ineens werd mij alles duidelijk. Ook de onrust die ik voelde. Het gevoel dat ik met iets rondliep dat eruit moest. Terwijl nog onduidelijk was, wat dat was en wat er dan zou ontstaan. Ja, dat is spannend.

Een deel van mij wil op zo’n moment eigenlijk zo snel mogelijk weg van die onrust. Er een pleister op plakken. Kusje erop, over.

Maar zo werkt dat niet. En nu helemaal niet. Ook als coach werk ik continu aan persoonlijke groei en morgen heb ik mijn laatste trainingsdag in Den Haag. Het is het laatste afsluitende weekend van deze training. Voor mij een mooie gelegenheid om op zelfonderzoek uit te gaan, net zoals ik dit in mijn coaching sessies faciliteer voor mijn cliënten.

Dus ik loop niet weg voor de onrust, maar ik onderzoek deze met open en liefdevolle blik. Wat zit er onder die onrust?

Ik zit stil. Ik voel, zak dieper in mijn lijf en ervaar. Een enorme kracht borrelt op. En daar is ze: mijn verlangen. Ik luister en voel nog langer. Een beeld popt op van een Spaanse danseres. Zittend op haar stoel. Vrouwelijk. Krachtig, wijs en puur. Ineens moet ik denken aan de prachtige documentaire over La Chana. Het verhaal van een 70-jarige grootsheid in flamenco. Toen ik deze IDFA-prijswinnende documentaire zag in 2017 was ik tot tranen geroerd. Zo mooi.

Want deze vrouw IS. Ze laat ontstaan wat er is. Uitnodigend. Totaal in het moment. Contact makend met haar ziel. En vanuit daar ontstaat haar expressie. Die is zacht, teder, vurig, passioneel en woest tegelijk. Haar expressie stroomt en alles mag er zijn. Wow, is dát mijn verlangen?!

De volgende dag is het zover: de dag van de afsluitende presentaties in de training die ik volg. Zal ik het durven? Als ik aan de beurt ben, klopt mijn hart. Als ik mijn presentatie heb voorgedragen trek ik de stoute schoenen aan.

Op de prachtige klanken van Volver van Estrella Morente, sta ik op, sluit mijn ogen en maak contact met mijn ziel. Ik dans!

Na afloop is het alsof ik uit een droom ontwaak. Tot mijn verbazing en opluchting is het publiek super enthousiast. Ik heb hen geraakt. “Hoe doe je dat?” “Dat wil ik ook leren!” Hoe ik dat doe? Het enige wat ik gedaan heb is écht luisteren naar mijn ziel. Ik heb mijn intuïtie gevolgd.

In mijn praktijk kom ik veel cliënten tegen die het contact met hun hart lang geleden hebben verbroken. Die alleen naar hun gedachten luisteren. Hun gevoel, ziel, intuïtie – of hoe je het noemen wilt – horen zij niet meer. En dat is zo ontzettend jammer. Als je wél naar je ziel luistert, valt er zoveel moois te ontdekken. Kun je zoveel stappen nemen die je rationeel alweer uit je hoofd hebt gezet.

Herken jij dat je vooral op je ratio stuurt? Zou je willen ontdekken wat jouw ziel je te vertellen heeft? Dat kan. In mijn coaching gaan we hier volop mee aan de slag. Betekent dit dat je moet gaan dansen zoals ik? Zeker niet. Het betekent wel dat je gaat leven en werken vanuit je hart. Met je hele ziel. Dat je vanuit je intuïtie ontdekt wat je hier wérkelijk te doen hebt op aarde. En vooral: dat je er vol voor gaat!

Meer info over mijn vijfmaanden-programma vind je hier. Liever 1-op-1-coaching? Neem dan contact met mij op om je mogelijkheden te bespreken. Of ga eerst gewoon eens aan de slag met mijn e-book, je kunt deze hier gratis downloaden.

Marlys Stradmeijer

Ik zie het leven als een grote speeltuin vol mogelijkheden. Veel mensen zien die speeltuin even niet meer. Ik help mensen achter hun zielsbestemming en missie te komen. Het is mijn talent dat ik mensen snel bij hun kern breng. Mijn opleidingen, ervaring en hoe ik zelf in het leven sta komen mij daarbij heel goed van pas…