Dit zorgt er voor dat de default main-menu (die van Divi is) niet zichtbaar wordt.

Radicaal je leven veranderen of met kleine stappen?

Regelmatig komen ze bij me. Vrouwen die het in zich hebben.
Vrouwen met potentie, talent en een sluimerende kracht.
Maar ze zien het niet.

Wat ze doen is zichzelf tegenhouden. Door zich kleiner te houden dan ze werkelijk zijn.

Ze vinden het eng. Soms zelfs doodeng. Dat verlamt.
Eng om in hun kracht te gaan staan. Eng om te veranderen.
Uit de zogenaamde comfortzone te stappen. Dus praten ze hun huidige leventje goed. Ach het valt wel mee. Ik moet tevreden zijn met wat ik heb. Die baan, die man, dat huis, de kinderen… etc.

Dus duwen ze het verlangen weg. Want verandering is eng. Wat zal er gebeuren als ik het de ruimte geef?

Het lijkt soms alsof er maar 1 manier is. De rigoureuze manier. Waarbij je radicaal het roer om moet gooien. Zoals stoppen met je baan. Of stoppen met je relatie.

Vanuit een gevoel van. Ik wil dit niet meer. Ik ben er klaar mee. Zoek het allemaal maar uit.
Misschien herkenbaar. Deze soms lekkere opstandige kant.

Wat er vaak achter zit is de behoefte aan ruimte voor jezelf. Voor wat goed is voor jou. Te gaan staan voor wie je bent. Voor wat je nodig hebt. Daarvoor is het nodig om grenzen aan te geven. Te weten welke koers je wilt varen. Het roer te gaan pakken. Stappen te nemen op de weg die bij je past. Waarbij jij in je element bent. Gezien, gehoord en gewaardeerd.

Ik herken het bij mijn cliënten.
Het zijn vaak vrouwen waarbij die potentie aan het kloppen is. Ik wil eruit!
Soms zacht. Soms is het geklop hard.

Dat maakt onrustig. Is verwarrend.
Toch hebben ze de 1e stap genomen. Door er voorzichtig naar te luisteren.

En dan kunnen we samen ontdekken wat het is. Dat verlangen.
Samen gaan we naar die muren kijken die je hebt opgetrokken. Waardoor je dat verlangen niet goed kon zien. En het de ruimte niet kreeg. De muren zullen verdwijnen.

Waardoor je anders naar de werkelijkheid gaat kijken. In mogelijkheden gaat denken. En ze zien. ‘Toevalligheden komen op je pad’. Het gaat weer stromen. Je hebt weer het gevoel dat je leeft.

Kleine stappen kunnen een groot effect hebben. Want als jij kiest voor jezelf. Al is het met een heel kleine stap. Door ruimte te geven aan het gevoel van balen (zo wil ik het niet meer). En ervoor te kiezen je verlangen samen te gaan onderzoeken.

Kun jij gaan staan voor wie jij bent. Voor wat jij te bieden hebt.
Zodat jij met al jouw schoonheid, wijsheid en kracht hier kunt doen wat jij te doen hebt. En een inspiratiebron bent voor anderen.

Je verdient het.
Neem die stap. Waar wacht je nog op?

Ik help je graag. Download mijn e-book hier.

Marlys Stradmeijer

Ik zie het leven als een grote speeltuin vol mogelijkheden. Veel mensen zien die speeltuin even niet meer. Ik help mensen achter hun zielsbestemming en missie te komen. Het is mijn talent dat ik mensen snel bij hun kern breng. Mijn opleidingen, ervaring en hoe ik zelf in het leven sta komen mij daarbij heel goed van pas…