Presenteer met impact
Coaching voor een krachtig verhaal en een relaxte presentatie.
  • Hoe breng je je verhaal zó over dat je de onverminderde aandacht van het publiek krijgt?
  • Hoe raak je je publiek recht in het hart?
  • Hoe breng je overtuigend je verhaal vanuit eigenheid, zonder jezelf te verliezen?
  • En hoe doe je dat vanuit rust en zelfvertrouwen?

Je wilt heel graag het podium op. Je weet wel ongeveer wat je verhaal zou moeten zijn, maar nog niet precies. En je bent onzeker over je presentatie.Of: je weet precies wat je wilt vertellen. Je presentatie is klaar. Maar je weet niet goed hoe je dit relaxt, vanuit jezelf, maar toch heel krachtig over kunt brengen op jouw publiek.

Afhankelijk van waar je staat in jouw proces, help ik je in een dag of dagdeel met je presentatie. Deels op inhoud, maar vooral ook op je presentatie. Na onze samenwerking sta je vol zelfvertrouwen op het podium en weet je hoe je met power vanuit je hart presenteert. We werken tijdens deze sessie aan de hand van mijn 5C-methode©.

Stap 1 – Clarity

Waar sta je nu? Wat heb je al? Waar wil je naartoe? De eerste stap is helderheid scheppen: heb je al een verhaal en wil je dat puur en krachtig aan je publiek presenteren? Of wil je samen eerst aan een compleet verhaal werken en dan vanuit je hart én met power leren presenteren?

Stap 2 – Consciousness

Word je bewust van je mindset en je patronen: wat kun je al goed en wat wil je verbeteren?

Stap 3 – Creation

Wat wil je écht overbrengen aan jouw publiek? Hoe kun je dat het beste overbrengen? Wat zit er al in jouw schatkist aan talenten en wat kunnen we verbeteren?

Stap 4 – Confidence

Oefenen, oefenen en oefenen. Dat helpt je om meer vertrouwen te krijgen in je presentatie. Ik laat je ervaren hoe je dit met nog meer vertrouwen kunt doen.

Stap 5 – Contribution

Je verhaal stralend en krachtig presenteren, betekent voluit in het nu staan, aanwezig zijn en verbinding maken. Vanuit authenticiteit: sterk en vol vertrouwen. Vanuit balans, energie en plezier: ik ga het doen en de zaal hangt aan mijn lippen!

Waarom met mij aan de slag?

Als coach en schrijver, heb ik op menig podium zelf als spreker mijn verhaal mogen doen voor een volle zaal. Genieten! Daarnaast heb ik los van vele coach- en persoonlijke ontwikkelingsopleidingen, ook de intensieve training van de Speakers Academy in Londen gevolgd. Ik weet dus als geen ander hoe je een sterk verhaal opbouwt, maar vooral ook wat ervoor nodig is om ontspannen en eigen op dat podium te staan.

Comfortabel uit je comfortzone

Ook hier laat ik je weer comfortabel uit je comfortzone stappen: ik zorg ervoor dat je durft te gaan staan voor wat jij te bieden hebt. Dat je zonder gêne het podium durft te pakken, dat je geniet van het in de schijnwerpers staan. Dat doe ik niet door je met een zweep het podium op te duwen. Nee, ik laat je je plaats innemen vanuit de connectie met jezelf en je hart. Als jij geniet en ontspant, ben je in staat je publiek te verleiden met wat jij te brengen hebt. Je gaat je plek innemen met lef en plezier: omdat je weet dat wat jij te bieden hebt bijzonder is!

Doen?!

Om helder te krijgen wat jij nodig hebt om stralend en vanuit je hart te kunnen presenteren, bespreken we in een vrijblijvend gesprek eerst jouw vraag. Dat doen we telefonisch of via Zoom.

Wil je van scratch een verhaal opbouwen en dat met power leren presenteren? Dan plannen we in overleg een datum voor een complete dag in, waarin we dat gaan realiseren. Jouw investering voor één dag ‘Presenteer met power vanuit je hart’ is 1750 euro exclusief 21% btw. Wanneer jouw vraag uitgebreider is – omdat je misschien meer te overwinnen hebt dan alleen podiumvrees – stemmen we in overleg het aantal extra uren en de bijkomende kosten vast.

Heb je al een verhaal, maar wil je echt vanuit je hart de zaal kunnen raken? Wil je krachtiger kunnen presenteren op een ontspannen manier? Dan gaan we met elkaar een dagdeel aan de slag. Ik laat je precies zien waar je kracht zit en hoe je die met veel meer overtuiging kunt inzetten. Een datum en locatie plannen we in overleg. De investering voor een dagdeel (3 uur) ‘Presenteer met power vanuit je hart’ is 1150 euro exclusief 21% btw.

Laten we bespreken wat jij nodig hebt om stralend en ontspannen op het podium een verpletterende indruk achter te laten.

 

“To thine own self be true. And it must follow, as the night the day. Thou canst not then be false to any man.”

(Hamlet I, iii 78-80)

GRATIS E-Book