Just shine night - 14 november

Shine your light

 

 

 

 

 

You've always had the power my dear, you just had to learn it for yourself.

Geef ruimte aan je talent. Hoe? Laat me je deze avond inspireren!

Moed

Om te durven stralen is moed nodig. Je moet tegelijkertijd krachtig en kwetsbaar zijn. Of zoals Oprah Winfrey het zo mooi zegt: 'De ware betekenis van moed is bang zijn en dan toch - met knikkende knieën - een stap durven zetten. Maar áls je eenmaal die stap gezet hebt... dat is waar de magie begint. Dan voel je je zó goed!

Op 14 november gaan we hier spelenderwijs mee aan de slag. Een avond vol interactie en inspiratie. Op basis van het door mij ontwikkelde 'Shine Your Light System' laat ik je ontdekken hoe je contact maakt met je kern. Hoe je je rijkweidte kunt verkennen en vergroten. Je mag ruimte innemen. Zodat je kunt stralen.

Wat krijg je?

Een interactieve avond rondom het thema in je kracht staan en authentieke expressie.

Tijdens de Just Shine Night gaan we aan de slag met:

In je kracht staan. Wat is dat? Hoe doe je dat? Wat maakt het zo spannend?

Authentieke expressie. Wat is het? Hoe doe je dat? Tips.

We sluiten de avond af met een 'borrel'.

Marlys Stradmeijer is schrijfster van het boek 'De Kunst van het Stralen' en is maker van het 'Shine your light system', een manier om stap voor stap het leven te creëren dat echt past bij wie je bent en waarbij je vorm geeft aan je diepst gekoesterde wensen. Als je 'Shine your light' toepast, weet je (weer) hoe het is om krachtig in het leven te staan. Je straalt van binnenuit!

Een avond plezier en weer opgeladen naar huis!

Wil jij ervaren wat het 'Shine your light system' voor je kan doen? Gewoon zin in een leuke avond? Nieuwsgierig? Kom dan op

14 november 2019 - 19.30 tot 21.30 uur

naar dit event in Haarlem. Een kaartje kost je slechts € 25 (incl. btw).

Locatie:
Huis te Zaanen in het Zaanenpark
Orionweg 1, Haarlem
Je kunt hier gratis parkeren.De ware betekenis van moed is bang zijn en dan toch - met knikkende knieën - een stap durven zetten

Oprah Winfrey