Durf te stralen!
Ontdek, creëer én manifesteer.

Wil jij als professional of ondernemer meer van betekenis zijn? Wil je iets neerzetten waar je écht voor staat? Een idee, een boek, een bedrijf, een… ?

Eigenlijk weet je al wat je wilt manifesteren. Maar op de een of andere manier komt het er niet van. En daar baal je van. Of misschien heb je nog niet helder wat je wil manifesteren. Maar heb je een brandend verlangen om iets te veranderen. Om iets nieuws te beginnen. Een andere richting. Je wilt iets neerzetten dat echt van jezelf is.

Het leven is te kort om door je vingers te laten schieten. En achteraf te denken: ‘had ik maar…’
Dus geef ruimte aan die wens, jouw bijdrage aan de wereld. Laat jouw licht schijnen en maak je plannen waar. Wees een inspiratiebron voor anderen. Dat wil toch iedereen, wat jij doet?!
Je krijgt dan veel meer voldoening in wat je doet. Je hebt het gevoel dat je écht een bijdrage levert. Dat resulteert in een gevoel dat je voluit leeft. Dat je iedere ochtend uit bed springt om aan de slag te gaan.

Het ‘Durf te Stralen Programma’

Dit programma heb ik gebouwd op basis van de door mij ontwikkelde 5C-methode© (Clarity, Consciousness, Creation, Confidence & Contribution). In dit programma ga je eerst ontdekken en creëren. Dan kun je de laatste stap – Manifesteren – in vol vertrouwen nemen.

Hoe zien die drie stappen eruit? Ik licht het graag hieronder toe.

Stap 1: Ontdek

Om datgene te gaan doen wat je écht wilt, starten we aan de basis. Helderheid. Dat is wat je als eerste moet krijgen.
Waar sta je nu?
Waar wil je zijn?
Wat wil je manifesteren?

Het wordt glashelder als je alle oefeningen hebt gedaan en ik jou coachingsvragen heb gesteld over wat je hebt laten zien in de oefeningen.
Door de oefeningen die je hebt gedaan en de coaching die je daarbij van mij hebt gekregen, word je je bewust van je potentieel. Daarom is de volgende onderzoeksvraag: wat houdt jou nu nog tegen? Daar gaan we mee aan het werk. Zodat je je bewust wordt van je mind en hoe die tegen én voor je werkt.

Stap 2: Creëren

In stap 1 heb je glashelder gezien wat je wilt creëren. Alleen al dat je dat weet geeft je vleugels. Je staat te trappelen om die magische creatie handen en voeten te geven. Om daadwerkelijk in actie te komen. Eindelijk! Hoe zorg je er nu voor dat je dit ook echt gaat doen? Ik geef je hier het liefdevolle zetje wat je nodig hebt. Samen zwaaien we die beren op je pad uit en daar waar je toch vastloopt ben ik er om jou hierin te coachen.
Vertrouwen. Dat is wat je nodig hebt om te blijven creëren wat jij echt wilt. Ik laat je zien hoe je dat vertrouwen kunt laten groeien. Hoe je in je kracht komt te staan en wat daarvoor nodig is. Ik leer je het beste uit jezelf te halen.

Stap 3: Manifesteren

Je weet wat je diepste wens is en je hebt inmiddels genoeg vertrouwen om dit echt te gaan doen! We maken alle stappen die je hiervoor moet zetten concreet en leggen die in plan vast. Het blijft niet bij dit plan, je gaat deze stappen daadwerkelijk uitvoeren. Je komt in actie. Je gaat eindelijk doen wat je ten diepste wenst. Zodat je vanuit jouw authenticiteit datgene kunt doen waarmee jij het verschil kunt gaan maken.

Als je doet waarvoor jij hier op aarde bent, ga je als vanzelf stralen. Trek je nieuwe mensen aan. En zie je dat er zich overal kansen voordoen. Als je dit eerder had geweten…

Het is nooit te laat om dat te gaan doen waarvoor jij hier bent. En dit traject gaat je er stap voor stap bij helpen.

Wat houdt dit traject in?

• We starten met een persoonlijk intakegesprek: begrijpen we elkaar en is er een klik?
• Als je meedoet volgen er drie online masterclasses.
• Daarnaast zijn er vijf sessies waarin ik jou coach. Dat kan online of telefonisch; kies wat jij het prettigst vindt.
• Na afloop van iedere masterclass of coachingssessie krijg je theorie en verdiepende opdrachten mee, zodat jouw masterplan steeds meer vorm krijgt en je weet hoe je het succesvol neer kunt zetten.
• Iedere deelnemer ontvangt – natuurlijk! – als bonus een exemplaar van het boek ‘De kunst van het stralen’.

Praktische informatie ‘Durf te stralen’
Het Durf te Stralen programma is een groepsprogramma. De masterclasses volg je met elkaar, de coachingssessies doe je individueel met mij. Per groep kunnen er maximaal acht mensen deelnemen. Je investering in dit traject van zes maanden bedraagt € …. exclusief 21% btw.
Dit bedrag is inclusief het intakegesprek, drie online masterclasses, vijf coachingssessies, alle opdrachten en materialen, mijn voorbereidingen en de online hosting. Op 28 mei 2021 start de eerstvolgende groep.

‘Durf te Stralen Exclusief’
Wil je zelf bepalen wanneer je start met dit traject en wil je in alles individuele begeleiding op maat? Kies dan voor het ‘Durf te Stralen Exclusief programma’. In dat geval krijg je de masterclass 1-op-1 van mij en plannen we in overleg de start van jouw programma. Je kunt zelf aangeven of je coaching live wilt (en waar), online of telefonisch. Neem contact met mij op om je wensen te bespreken. Dan maak ik aan de hand van ons gesprek een op maat gemaakt programma en bijbehorende offerte voor jou.

 

“What if I fall?
Oh, but my darling,
What if you fly?”

(Winnie de Pooh)

GRATIS E-Book