Coachingsretraîte op Mallorca

Shine your light

5-daagse magische coachingsreis op deze prachtige plek aan de noordkust van Mallorca.
Effectief en ontspannend!

Coachingsretraîte op Mallorca

Stel je voor... mediterrane sfeer, in een mooie villa met alles erop en eraan. Een prachtige omgeving. Zee, bergen en kleine authentieke dorpjes. En lekkere restaurantjes met lokale lekkernijen. Kortom de perfecte plek voor jou om jezelf op te laden. Mentaal en fysiek.

Deze 5-daagse magische coachingsreis is perfect voor jou als je op zoek bent naar een effectief én ontspannen coachingstraject.

Misschien denk je wel: voor inspiratie lees ik wel een boek. Maar doe je er dan ook daadwerkelijk iets mee? Meestal niet. Tijdens deze coachretraîte wel. We maken tijd voor bezinning en reflectie, je mag openlijk je dromen uitspreken en je gaat aan de slag met de daadwerkelijke implementatie ervan.

Deze retraîte is niets voor jou als je niet open staat om te groeien.
Als je niet de diepte in wilt gaan om te ontdekken wat er in jouw schatkist zit.

Deze retraîte is absoluut voor jou als je benieuwd bent naar jouw schatkist. Als je vorm wilt geven aan wensen die je al lang hebt en waar je (eindelijk) werk van wilt maken. Zodat je weer voluit in het leven staat. Daarbij leer je niet alleen van je eigen proces, maar ook van het proces van de andere deelnemers. Zo inspireren we elkaar!

Wat krijg je?

Tijdens deze 5-daagse coachingsretraîte

 

> word je vijf dagen intensief gecoacht met leuke en gevarieerde opdrachten

> ga je fietsen, bergwandelen, zwemmen in zee en mooie dorpjes ontdekken

> laad je jezelf in 5 dagen supereffectief weer op

> krijg je nieuwe inzichten en bakken energie

> heb je 5 dagen quality time voor jezelf

 

Marlys Stradmeijer is schrijfster van het boek 'De Kunst van het Stralen' en is maker van het 'Shine your light system', een manier om stap voor stap het leven te creëren dat echt past bij wie je bent en waarbij je vorm geeft aan je diepst gekoesterde wensen. Als je 'Shine your light' toepast, weet je (weer) hoe het is om krachtig in het leven te staan. Je straalt van binnenuit!

Stralender en opgeladen naar huis!

Lijkt het je wat? Deze reis maak je met maximaal 6 deelnemers per keer.

  • 22-26 september 2020

De investering voor deze coachingsretraîte bedraagt € 1495,- excl. btw en vlucht*. De prijs is inclusief accommodatie, autohuur, maaltijden en intensieve coaching. De coaching bestaat uit dagelijkse workshops met opdrachten. En een intakegesprek vooraf.

* Een retour Amsterdam-Palma kost circa € 150.

Ben je geïnteresseerd?

Bel of WhatsApp me op onderstaand nummer, of stuur me een e-mail!